FAQ

 1. Mihin aikaan laivalle on saavuttava?
  Jos tulet ilman pyörää, riittää, että olet aluksella noin viisi minuuttia ennen lähtöä. Jos tulet pyörän kanssa, paikalle on saavuttava viimeistään 20 minuuttia ennen aluksen aikataulussa ilmoitettua lähtöaikaa.
 2. Miten pyörälaukut, voiko laukut jättää paikoilleen matkan ajaksi pyörän selkään?
  Pyörät kuljetetaan aluksen katolla. Pyörien laukut on otettava sisätiloihin. Pyörissä ei saa olla kuljetuksen aikana mitään varusteita kiinni, vain varustatamon pyörä.
 3. Jos on kova tuuli, ajetaanko reitti silti? Jos ei ajeta, mistä saamme tiedon, että alus ei liikennöi?
  Jos linja perutaan, siitä ilmoitetaan matkalipun ostaneille sähköpostitse ennen lähtöä sekä internet-sivustomme pääsivulla.
 4. Mistä voin varata majoituksen?
  Voita varata majoitukset Kohteet -sivuston kautta tutustumalla kohdetarjontaan. Osittain tuotteita voi jatkossa ostaa myös Hanko Lines -lippukaupasta.
 5. Onko laivalle mahdollista ottaa koiraa?
  Laivalle voi ottaa mukaan pienen lemmikin. Tämä tarkoittaa sylikoiraa tai kissaa. Isojen koirien kuljettaminen ei valitettavasti ole tilapuutteen vuoksi mahdollista.
 6. Voiko laivalle tulla pyörätuolilla?
  Valitettavasti alus ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 7. Onko laivassa kahvila/ravintola?
  Laivassa on pieni kahvipiste, josta voi ostaa kupposen kahvia, vesipullon ja pientä makeaa. Laivalla ei ole alkoholioikeuksia. Omien eväiden nauttiminen laivan tiloissa on sallittu, mutta roskat on huolehdittava mukaan.
 8. Eikö eläkeläisille ole alennettua hintaan?
  Valitettavasti kaikkille aikuisille lippujen hinta on sama.
 9. Kauanko matka kestää Hangosta Jurmoon?
  Kokonaismatka-aika on 3 tuntia 30 minuuttia, mutta liikenteessä/aluksella ajossa vietetty aika on vain noin 2 h 45 minuuttia. Lastaus ja purku saarissa vie jonkin verran aikaa, jolloin kohteissa on myös mahdollista jaloitella pieni hetki.
 10. Voinko ostaa lipun alukselta?
  Lippua ei voi ostaa alukselta. Liput täytyy ostaa etukäteen nettikaupasta.