FAQ

Alta löydät tärkeää informaatiota matkaasi koskien. Jos joku asia jää lukemisen jälkeen vielä askarruttamaan, voit aina soittaa meille numeroon 0500 102 111, autamme mielellämme!

 1. Mihin aikaan laivalle on saavuttava?
  Jos tulet ilman pyörää, riittää, että olet aluksella noin viisi minuuttia ennen lähtöä. Jos tulet pyörän kanssa, paikalle on saavuttava viimeistään 15 minuuttia ennen aluksen aikataulussa ilmoitettua lähtöaikaa että ehdimme lastata pyöräsi kyytiin turvallisesti.
 2. Miten pyörälaukut, voiko laukut jättää paikoilleen matkan ajaksi pyörän selkään?
  Pyörät kuljetetaan aluksen katolla ja pyörien laukut on otettava sisätiloihin. Pyörissä ei saa turvalisuussyistä kuljetuksen aikana olla mitään varusteita kiinni, vain varustamaton pyörä hyväksytään kyytiin. Olemme koonneet pyöräilijöille kattavat ohjeet TÄNNE.
 3. Jos on kova tuuli, ajetaanko reitti silti? Jos ei ajeta, mistä saamme tiedon, että alus ei liikennöi?
  Jos linja perutaan, siitä ilmoitetaan matkalipun ostaneille sähköpostitse ennen lähtöä sekä internet-sivustomme pääsivulla.
 4. Mistä voin varata majoituksen?
  Voit varata majoituksen Hangossa Hotellilaiva Sestaan TÄÄLTÄ.
 5. Voinko ottaa koirani mukaan laivalle?
  Laivalle voi ottaa mukaan pienen lemmikin. Tämä tarkoittaa sylikoiraa tai kissaa. Isojen koirien kuljettaminen ei valitettavasti ole tilanpuutteen vuoksi mahdollista.
 6. Voiko laivalle tulla pyörätuolilla?
  Valitettavasti alus ei sovellu liikuntarajoitteisille.
 7. Onko laivassa kahvila/ravintola?
  Laivassa on pieni kahvipiste, josta voi ostaa kupposen kahvia, vesipullon ja pientä makeaa. Laivalla ei ole alkoholioikeuksia. Omien eväiden nauttiminen laivan tiloissa on sallittu, mutta roskat on huolehdittava mukaan.
 8. Eikö eläkeläisille ole alennettua hintaa?
  Olemme yksityinen toimija, ja tästä syystä lippujen hinta on sama kaikille aikuisille.
 9. Kuinka kauan kestää matka Hangosta Jurmoon?
  Kokonaismatka-aika on 3 tuntia 30 minuuttia, mutta liikenteessä/aluksella ajossa vietetty aika on vain noin 2 h 45 minuuttia. Lastaus ja purku saarissa vie jonkin verran aikaa, jolloin kohteissa on myös mahdollista jaloitella pieni hetki.
 10. Voiko lippuja ostaa alukselta?
  Lippuja ei voi ostaa alukselta, liput täytyy ostaa etukäteen nettikaupasta.