Päiväristeily Hangosta Söderlångvikin kartanolle

HUOM! Kaudella 2022 Söderlångvikiin risteillään suoraan Hangosta tasokkaalla jahdilla. Aikataulut ja lippujen hinnat julkaistaan huhtikuun alkupäivinä!

Lähde veneretkelle Kemiönsaaren Dragsfjärdiin, mesenaatti Amos Andersonin (1880-1961) kesäparatiisiin!

Söderlångvikin kartanon vastikään alkuperäiseen 30-luvun loistoonsa remontoitu päärakennus on vuodesta 1965 toiminut taidemuseona, joka myös esittelee Amos Andersonin henkilöhistoriaa. Kahden vuoden tauon jälkeen kesäkuussa 2021 museo avataan jälleen yleisölle, näyttelyllä Uusin silmin.

Myös ravintola Café Söderlångvikissa on herkullisen ruoan lisäksi nautittavissa vaihtuvat taidenäyttelyt, tilan oma suoramyynti sekä paikallisten käsitöiden puoti. Kartanon läheisyydessä on kauniit omenapuutarhat, äskettäin restauroitu upea puisto sekä runsaasti luontopolkuja.

28.6-11.8.2022 välisenä aikana liikennöidään risteily Hangosta kaunista merireittiä pitkin Lövön sillan alta Kemiönsaaren Söderlångvikiin. Tule mukaan kokemaan upea kokonaisuus, joka on kesällä kuin Toscanassa vierailisi!

Aikataulu – Lähdöt tiistaisin ja torstaisin 

  • 11.00 Hanko-Söderlångvik 12.45
    Ohjelmien välissä tutustuminen omatoimisesti Söderlångvikin Kartanoon. Nähtävää ja koettavaa mm. kartanon puisto, omenatarhat, vaunumuseo ja ulkotaideteokset, lasten leikkipaikka, käsityöpuoti sekä tilan suoramyynti
  • 13.00 Lounas, Café Söderlångvik jossa kesällä 2022 Jan-Erik Anderssonin taidenäyttely Liekki
  • 14.30 Opastus, Söderlångvikin museo ja näyttely Uusin silmin
  • 15.45 Söderlångvik-Hanko 17.30

Hinta

Risteilyn hinta on 129 € aikuisilta (Museokortilla 125 €) ja 89 € lapsilta (5-12 v.), alle 4-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi.

Hintaan sisältyy venekuljetus Hanko-Söderlångvik-Hanko, museon pääsymaksu ja lyhyt esittely, sekä lounas Café Söderlångvikin kuuluisan upeasta buffetpöydästä (https://soderlangvik.fi/fi/ravintola/)

Lisätiedot

Museosta ja näyttelystä voit lukea lisää TÄÄLTÄ.

Varaathan matkasi etukäteen klikkaamalla TÄSTÄ!

Kartanon laiturille saapuessa opas toivottaa vierailijat tervetulleeksi. Herkullinen buffetlounas on tarjolla klo 12.00, ja noin 15 minuutin suomenkielinen opastus museossa alkaa klo 13.30. Museon pääsymaksuun kuuluu myös ääniopas sekä Gallery Guide.