Dagskryssning från Hangö till Söderlångvik gård

Ge dig ut på en båttur med stiliga M/S Falken till mecenaten Amos Andersons (1880-1961) sommarparadis!

Söderlångviks huvudbyggnad, som nyligen renoverats till sin ursprungliga 30-talsprakt, har fungerat som ett konstmuseum sedan 1965 och belyser också Amos Andersons personliga historia. Sommaren 2022 är museet öppet för allmänheten med utställningen Med nya ögon.

Även restaurang Café Söderlångvik erbjuder förutom utsökt mat också växlande konstutställningar, gårdens egen direktförsäljning och en bod med lokala hantverk. I närheten av museet finns vackra äppelodlingar, en nyligen restaurerad magnifik park och gott om naturstigar.

Under tiden 28.6-11.8.2022 kommer en kryssning att köras från Hangö till Söderlångvik gård via den vackraste tänkbara rutten som för dig via Lövö bro till Söderlångvik. Följ med och upplev en fantastisk helhet, som sommartid är som att besöka Toscana!

Tidtabell
Avgångar på tisdagar och torsdagar

  • 11.00 Hangö-Söderlångvik 12.45
    Mellan programmen kan du bekanta dig med Söderlångvik gård på egen hand. Saker att se och uppleva t.ex. parken, äppelodlingar, vagnmuseum och konstverk utomhus, lekplats, hantverksbod och gårdens direktförsäljning
  • 13.00 Lunch, Café Söderlångvik – här finns sommaren 2022 konstutställningen Lågan av Jan-Erik Andersson
  • 14.00 Svenskspråkig guidning på Söderlångviks museum och utställningen Med nya ögon
  • 15.45 Söderlångvik-Hangö 17.30

Pris

Priset på kryssningen är 129 € / vuxen (125 € med Museikortet) och 89 € euro / barn (5-12 år), barn under 4 år gratis.

I priset ingår båttransport Hangö-Söderlångvik-Hangö, inträdesavgift till museet och en kort introduktion samt lunch från Café Söderlångviks berömt fina buffé. (https://soderlangvik.fi/fi/ravintola/)

Mer information

I museets inträdesavgift ingår en kort introduktion samt en audioguide att lyssna på, och tryckta förteckningar över verken och interiörerna, Gallery Guide och Interior Guide.
Du kan läsa mer om museet och utställningen på sidan https://soderlangvik.fi/museum-konst/

Vänligen boka din resa i förväg: